Működési információ

Működési információ

 


 

Regisztráció:

 

 • Az oldal használatához regisztráció szükséges, mely egy pár perces folyamat.
 • Eladóként történő regisztrációhoz szükségsek a számlázási adatok, opcionálisan egyes plusz céges információk, amelyek hasznosak lehetnek a vevőkkel történő kapcsolattartáshoz, valamint meg kell adni, hogy milyen szektorban kíván a vállalkozás árajánlatokat tenni (kategorizálás). A listában felsorolt kategóriák közül bármennyi kiválasztható.

 • A regisztrációt követően a megadott e-mail címre egy levelet küldünk, melyben egy kattintással megerősítheti a regisztrációját.

Adatmódosítás:

 

 • A már regisztrált felhasználók módosíthatják az adataikat a felhasználónév és az e-mail cím kivételével. Amennyiben az e-mail címének módosítását szeretné kérni, akkor kérem írjon az adminisztrátounknak, és elvégzi a módosítást. (info@tenderbox.hu)

 

 

Bejelentkezés:

 

 • A saját tender kiírásához, a korábban kiírt tenderek megtekintéséhez, árajánlat adásához be kell jelentkezni az oldalon.

 

Tender kiírás:

 

 • Új tender kiírásakor először meg kell határozni, hogy melyik kategóriában szeretné kiírni a tendert. A kategória lista Termékek és Szolgáltatások főtémakörre osztható, majd azon belül kategória, illetve alkategória található. Ha nem biztos benne, hogy a keresett termék, illetve szolgáltatás melyik csoportba tartozik akkor keresse adminisztrátorunkat. (info@tenderbox.hu)
 • A kategorizálás után a keresett termék/szolgáltatás megnevezését, rövid leírását kérjük megadni. Fontos lehet, hogy ha egy konkrét terméket keres, akkor ennek pontos, eladóknak könnyen beazonosítható elnevezését, típusjelét, azonosítóját megadja, hisz akkor kaphat minden eladótól pontos, jó információt.

  Amennyiben nem konkrét terméket keres, hanem pl egy 180 l-es hűtőt, akkor jelezze, hogy milyen egyéb kritériumoknak kell hogy megfelejen a termék. Ebben az esetben sokkal több ajánlatot fog kapni, amelyekből kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
 • Meg kell adnia, hogy kér-e szállítást a termékhez (ebben az esetben meg kell adnia a területi elhelyezkedését, megye-város-kerület mélységig), és azt is kiválaszhatja, hogy az eladók által közölt ár tartalmazza-e a szállítás költségét.
 • Ha alternatív ajánlatot is elfogad, akkor lesznek kereskedők, akik a keresett termékkel azonos paraméterű, más terméket kínálnak Önnek.
  Pl.: Ön egy konkrét JUMA 17-52-es típusú hűtőgépet keres, de lesznek az ajánlatok közt hasonló tudású, paraméterű TADA gyártmányú hűtőgépek is.
 • Az Egyéb megyjegyzések rovatban a termékkel/solgáltatással kapcsolatban egyéb igényeit, információit oszthatja meg az eladókkal.


Ajánlattétel

Egyedi pályázat

Referencia pályázat

Legjobb ajánlatok

Fizetési rendszer

Bónusz credit rendszer

Egyéb szolgáltatások